Eladó családi ház Orosháza 85 000 000 Ft

Leírás

BETEGSÉG MIATT SÜRGŐSEN ELADÓ! ÁR MEGEGYEZÉS SZERINT.

Orosháza belvárosában, a méltán híres és közkedvelt Kós Károly utcában, közel a város főteréhez, árnyas, fákkal övezett csendes utcában kínálunk eladásra egy tetőtérbeépítéses jó állapotú családiházat.

A gondozott, parkosított telken, egy 1985-ben Poroton téglából épült, szép stílusú ház áll, amely ideális fekvésű, csupa ablak és napfény.
Nagyon jó elrendezésű életterek találhatóak benne, a földszinten kapott helyet a közel 56 négyzetméteres nappali, amelyből külön nyílnak az egyes helyiségek, konyha (kamra), közlekedő, fürdőszoba, WC, előszoba. Szinten a földszinten találunk egy kertkapcsolatos különálló lakrészt (nyárikonyha, vizesblokk), egy 23 négyzetméteres garázst és egy csodás 37,20 négyzetméteres napfényes teraszt. A tetőtérben 3 szoba és egy nappali kapott helyet, valamint egy fürdőszoba WC-vel.

Az épület tökéltes műszaki állapotban van, a korszerű kombikazán padlófűtéssel szolgáltatja a ház melegét, valamit vegyes tüzelésű kazán és a nappali központi része, egy kandalló biztosítja a gazdaságos üzemeltetést. A családi házat és környezetét a hosszú évek alatt gondos kezek tartották karban, esztétikai állapota, korának megfelelő. Hibamentes ház, akár tisztasági festéssel költözhető, burkolatai, valamint a ház külső megjelenése időtálló dizájn, az építtető díjnyertes terv alapján készíttette.

Meleg szívvel ajánlom a házat, igazi családi otthont keresőknek, akik belakják a közel 250 négyzetméteres ingatlant és örömüket lelik a csodálatos kertben.

Családi ház részletei

Ár: 85 000 000 Ft
Méret: 242 négyzetméter
Azonosító: 11351227
Telek: 730 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Komfort fokozat: Dupla komfort
Szintek száma: Földszint + tetőtér
Bútorozott: Nem bútorozott
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Pince