Eladó ipari ingatlan Törökbálint 1 200 000 000 Ft

Leírás

A megvásárlásra felkínált ingatlan Törökbálint Annahegy Gksz-7 es besorolású, valamint üdülő, Üh-1 és lakó övezettel körülvett, belterület Gksz-7 besorolásúvá átsorolhatóságú 45.614 m2 alapterületű ingatlan.Az ingatlan alatt egy mély udvarból elérhető 16 db pinceág helyezkedik el, összesen 23.340 m2 nettó alapterületen, melyek közül mintegy 5.500 m2 pincerész nem a jelzett ingatlan alatt terül el. Jelenleg a 16 pinceágból 12 használható.
Törökbálint Budapest közelében fekszik, melyet közrefog az M1., M7. autópálya, valamint a M0 autóút, melyről lehajtási lehetőség van a városhoz. Az ingatlan szilárd útburkolatú úttesten autóval, autóbusszal érhető el. Az ingatlan jelenleg elektromos ellátással rendelkezik, saját vízellátással, de vezetékes víz ellátás, gáz és csatorna bekötési lehetőség is adott. Ezek körülveszik az ingatlant.A környéken belterületi üdülők találhatók.
Páratlan turisztikai,idegenforgalmi lehetőségek tárházát rejti magában a felszín felett az egybefüggő gigaméretű terület,valamint a felszín alatti barlangrendszer! A földterület jelenleg legelő hasznosításként bejegyzett,de belterületté történő átsorolása csak technikai kérdés.A barlangrendszer hasznosítása,átépítése merész és kihívó ötletek elé állíthatja új tulajdonosát (barlang ,kalandpark,barlangszálloda,barlangfürdő,kisvasút, stb.) Páratlan lehetőség Budapest közvetlen közelében!A mély udvarban irodablokk és szociális helyiségek,parkolók találhatók.Várjuk belföldi és külföldi befektetők jelentkezését! Megtekintésre kérjen időpontot Irodánktól!

Ipari ingatlan részletei

Ár: 1 200 000 000 Ft
Méret: 24 000 négyzetméter
Azonosító: 10683338
Cím: Annahegy
Ingatlan állapota: Épülő
Jelleg: egyéb
Elhelyezkedés: Különálló

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Gáz
  • Villany
  • Víz